Janne Sankelo hakee jatkokautta Kokoomuksen varapuheenjohtajana

Tiedote
Julkaisuvapaa 29.3.2018 klo 10:00

Pohjanmaan, Satakunnan ja Keski-Suomen Kokoomus esittävät Janne Sankelolle jatkokautta Kokoomuksen varapuheenjohtajana
 
Janne Sankelo tavoittelee jatkokautta Kokoomuksen varapuheenjohtajana.  Sankelo on toiminut kokoomuksen varapuheenjohtajana kolme kautta. Sankeloa esittävät tehtävään Pohjanmaan, Satakunnan ja Keski-Suomen kokoomuspiirit.

”Janne, ja hänen pitkä historia sekä teot Kokoomuksen eteen tunnetaan hyvin Pohjanmaalla. Hänen kokemus kansanedustajana, kaupunginvaltuutettuna ja piirin entisenä puheenjohtajana tekevät hänen esittämisen jatkokaudelle hyvin helpoksi. Palaute Jannen työstä eri puolilta Suomea on hyvää kautta linjan. Meillä on taas loistava ehdokas, jota tukea”, riemuitsee Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja Jussi Taittonen.
”Keski-Suomessa arvostetaan Jannen osaamista lainsäädäntötyössä, koulutus- ja energiapolitiikassa sekä maa- metsätalousasioiden hoidossa. Puolueen puheenjohtajistoon tarvitaan jatkuvuutta ja ymmärrystä politiikan monialaisuudesta. Janne kykenee luomaan toimintastrategiaa uusiin tilanteisiin. Tämä korostuu nyt, kun Kokoomus valmistautuu seuraaviin eduskuntavaaleihin ja rakentaa vaalitavoitteitaan”, linjaa Keski-Suomen Kokoomuksen puheenjohtaja Lotta Ahola

”Satakunnassa nostetaan korkealle Jannen sitoutuminen työhönsä kokoomuksen varapuheenjohtajana. Tämä näkyy poliittisten linjausten lisäksi hänen läsnäolonaan ympäri Suomea. Janne on aina löytänyt aikaa isoihin ja pieniin tilaisuuksiin ja ollut kokoomuksen järjestöväen käytettävissä. Olemme tottuneet luottamaan Janneen siitä syystä, että hän tekee minkä lupaa, toteaa Satakunnan Kokoomuksen puheenjohtaja Satu Hatanpää.

”Kokoomus voi puolueena nyt hyvin. Uskomme, että yksi merkittävä syy siihen on eritaustaiset ihmiset puolueen avaintehtävissä. Jannella on tärkeä paikka puoluejohdossa, hän on hoitanut tehtävänsä kiitettävästi. Näemme tärkeänä, että hän jatkaa työtään Kokoomuksen ja Suomen eteen”, piirien puheenjohtajat päättävät.

Janne Sankelon mukaan Kokoomus on vahva suomalainen kansanliike, jonka toiminta herättää kansalaisten keskuudessa kasvavaa luottamusta.

”Haluan olla tässä työssä edelleen mukana. Suomi on nyt nosteessa, mutta sen jatkuminen ei ole itsestään selvyys. Talouskasvu edellyttää elinkeinojen vakaata toimintaympäristöä ja sitä tukevan politiikan ennustettavuutta. Samalla on kyettävä antamaan käsi niille, jotka sitä tarvitsevat.  Se on kokoomuslaisuutta parhaimmillaan”

Sankelon mukaan joukkueena toimiva, koko Suomen etua ajava laaja-alainen kokoomusjohto on paras tae puolueen menestymiseen koko maassa.

”Olen kiitollinen saamastani palautteesta ja tuesta. Samalla kiitän myös itse kokoomuksen hienoa järjestöväkeä upeista hetkistä. Tätä työtä olisi ilo jatkaa.

Kokoomuksen seuraava puoluekokous pidetään 8-10.6.2018 Turussa.

Lisätietoja:
Lotta Ahola (p. 040 7568 206)
Satu Hatanpää (p. 040 5870 339)
Janne Sankelo (p. 050 5120 519)
Jussi Taittonen (p. 050 3555 727)

Jaa artikkeli