Pietarsaaren Kokoomus tukee Sankeloa

 

PIETARSAAREN KOKOOMUS SANKELON TAAKSE

16.10.2018

Pietarsaaren Kokoomus ry:n hallitus on tehnyt yksimielisen päätöksen tukea kevään 2019 eduskuntavaaleissa Janne Sankeloa. Yhdistyksen mielestä vaalipiirin edunvalvonta tarvitsee jatkossa parempaa otetta muun muassa liikennehankkeissa.

Pietarsaaren Kokoomuksen puheenjohtajan Ilmari Heinosen mukaan Pietarsaaressa on myönteiset kokemukset Janne Sankelon kanssa tehdystä yhteistyöstä vaalikaudella 2011-2015.

  • Kansanedustajana toimiessaan hän oli tänne tiivisti yhteydessä ja käytettävissä. Hänen kanssaan olemme vieneet eteenpäin muun muassa Pietarsaaren seudulle tärkeän rautatien sähköistystä ja kolmioraidehanketta.

Ilmari Heinosen mielestä seuraavan vaalikauden yksi tärkeimpiä tavoitteita alueella on valtatie 8 saaminen merkityksensä mukaiseen kuntoon. Samoin kasvava bioala tarvitsee osaamista Arkadianmäelle. Tätä asiantuntijuutta Heinosen mukaan Sankelolta löytyy.

  • Jannen niukka putoaminen viime vaaleissa oli alueen edunvalvonnan kannalta menetys. Kevään vaaleissa teemme hartiavoimin töitä ja asia korjataan. Pohjanmaan rannikolla tarvitaan hänen verkostoitumistaitojaan ja vääntökykyään.

Lisätiedot

Ilmari Heinonen 041-757 7903

Pietarsaaren Kokoomus

Jaa artikkeli