LILLBACKA VETÄÄ SANKELON KAMPANJAA

Veli-Matti Lillbacka Kauhavan Alahärmästä ryhtyy vetämään Janne Sankelon eduskuntavaalikampanjaa. Lillbacka on kaupunginvaltuutettu ja monialayrittäjä.

  • Olen todella tyytyväinen, että Veli-Matti lupautui kampanjapäällikön tehtävään. Hän tuo tekemiseen uutta näkökulmaa ja markkinointiotetta, toteaa Janne Sankelo.

Veli-Matti Lillbackan mukaan kampanjavalmistelut ovat aikataulussa ja tukiryhmään on saatu hyvin väkeä. Tavoitteena on Sankelolle kansanedustajan paikka 6000 äänellä.

  • Jannen viimekertainen 16 äänen maalikameratappio korjataan korkojen kera ja mies äänestetään eduskuntaan hoitamaan vaalipiirin edunvalvontaa. Vaaleihin on aikaa 5 kuukautta ja kampanja rakennetaan nousujohteiseksi, sanoo Lillbacka.

Janne Sankelon mukaan kampanjan pääteemana on kuunnella ja nostaa esille alueen ihmisten asioita ja viedä niitä eteenpäin uuteen eduskuntaan.

  • Näistä tärkeimpänä pidän työn ja yrittämisen edellytysten parantamista. Sen avulla syntyy uusia työpaikkoja. Vain vahvan talouden avulla voimme pitää huolta terveydenhuollosta, hoivasta ja koulutuksesta.
  • Olen jo jalkautunut kenttätyöhön kuuntelemaan alueen ihmisten näkökulmia. Niiden pohjalta tuon julkiseen keskusteluun monia pohjalaisia kiinnostavia asioita. Asialistalle ovat jo nousseet muun muassa liikennehankkeet, energiapolitiikka, koulutusmahdollisuudet ja biotalouden vientimahdollisuudet. Lisää on tulossa, Sankelo toteaa.

LISÄTIEDOT

Janne Sankelo 050-5120 519

Veli-Matti Lillbacka 050-5575 387

Jaa artikkeli