Janne Sankelo Patrian neuvottelukunnan varapuheenjohtajaksi

Kauhavalainen kansanedustaja Janne Sankelo on nimitetty Patria Oyj:n neuvottelukunnan varapuheenjohtajaksi.

Janne Sankelo
Janne Sankelo Patrian neuvottelukunnan varapuheenjohtajaksi

– Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu elinkaaren tukipalvelujen, lentokoulutuksen ja teknologiaratkaisujen tuottaja. Olen tyytyväinen, että minulla on mahdollisuus olla kehittämässä yhtiöstä entistä monipuolisempaa kansainvälistä osaajaa, jonka liiketoiminnan peruskiviä ovat rehellisyys, eettisyys ja vastuullisuus.

Patria Oyj:n hallituksen tulee kuulla neuvottelukuntaa asioissa, jotka koskevat toiminnan huomattavaa supistamista tai laajentamista tai yhtiön organisaation olennaista muuttamista, tai joilla muutoin on suuri merkitys yhtiön toimialalle kotimaassa tai kansainvälisesti.

Sankelon lisäksi neuvottelukuntaan nimitettiin puheenjohtajaksi Jussi Saramo (Vas.) ja jäseniksi Riitta Mäkinen (SDP), Petri Huru (PS) sekä Hannu Hoskonen (Kesk.). Neuvottelukunnassa jatkavat Eero Pyötsiä (Pääesikunta) ja Petri Peltonen (Työ-ja elinkeinoministeriö) sekä henkilöstön edustajina Jussi KarimäkiJuha KuusiJari Metsälä ja Ilkka Kokko.

Jaa artikkeli