Sankelon nimikkoyrittäjänä toimii Seija Ojajärvi

Janne Sankelon nimikkoyrittäjänä toimii Seija Ojajärvi (Ahti Huvila Oy). Kansanedustaja saa nimikkoyrittäjästä luottokontaktin ja luontevan yhteyden yrittäjän arkeen. Yrittäjä puolestaan saa ajantasaista tietoa yrittäjiä koskevasta päätöksenteosta.
Janne Sankelo, Seija Ojajärvi ja Pekka Ojajärvi

 
– Tämä on erinomainen toimintamalli ja mahdollistaa tiiviin yhteydenpidon alueen yrittäjiin. Ahti Huvila Oy on hieno pohjalaisella maaseudulla toimiva perheyritys, joka lukeutuu erätuotteiden myyjänä Suomen kärkikastiin, Sankelo toteaa.
 
Sankelo vastasi yrittäjä Seija Ojajärven kutsuun ja vieraili yrityksessä maanantaina. Keskustelua virisi erityisesti pienten yritysten asemasta ja sukupolvenvaihdokseen liittyvistä kysymyksistä. Vierailuun sisältyi myös muiden soinilaisten yrittäjien tapaaminen.
 
– Hieno asia, että saatiin Janne Sankelo vierailemaan yrityksessämme. Kiireinen maanantaiaamu oli oivallinen hetki perehdyttää kansanedustajaa yrittäjän arjen haasteisiin. Nyt kun on tultu paremmin tutuiksi, yhteydenotto ja asioiden eteenpäin vienti tuntuu luontevalta, toteaa Ojajärvi.
 
Ahti Huvila Oy on yli 60 vuotta toiminut metsästys- ja eräkauppa. Seija Ojajärvi on toisen polven yrittäjä ja ollut mukana yrityksessä 80-luvun alusta. Hän toimii Etelä-Pohjanmaan yrittäjien varapuheenjohtajana ja vastuualueisiin kuuluvat mm. alueellinen toiminta ja yksinyrittäjien verkostoryhmä.

Jaa artikkeli