Sankelo tyytyväinen Kauhavan hyvinvointikeskuksen poikkeuslupaan

Kauhavan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Janne Sankelo on tyytyväinen, että valtioneuvoston raha-asiainvaliokunnan päätös Kauhavan kaupungin investointilupahakemukseen saatiin suunnitellussa aikataulussa.

– Kauhava laittoi kaikki voimat likoon ja tulos on hyvä osoitus yhteistyön tehokkuudesta. Päätös mahdollistaa hyvinvointikeskuksen suunnittelun jatkamisen ja toivottavasti käytännön töihin päästään mahdollisimman pian.

Kauhavalle rakennettava hyvinvointikeskus turvaa alueen asukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelut ja tekee nykyiset laajalle levittäytyneet väistötilat tarpeettomaksi. Lähipalvelut ovat kuitenkin myös jatkossa saatavilla kaikkien kaupunginosien terveysasemilta.

– Tällä ratkaisulla voidaan turvata Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan asukkaiden terveyspalvelut pitkälle tulevaisuuteen, joten päätöksellä on myös maakunnallista merkitystä.

Kauhavan hyvinvointikeskuksen kilpailuttaa Kauhavan hyvinvointikeskus Oy. Yhtiön hallitus käsittelee asiaa maanantaina. Hyvinvointikeskuksen rahoitusmallista päättää kaupunginvaltuusto vuoden 2019 aikana.

Jaa artikkeli