SANKELO KIITTELEE TIEPÄÄTÖSTÄ

Kokoomuksen kansanedustaja, Kauhavan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Janne Sankelo kiittelee valtatien 19 rahoituspäätöstä. Hallitus on tiistaina hyväksymässään lisätalousarviossa esittänyt rahaa valtatien 19 ensimmäisen vaiheen toteuttamiseksi.

– Valtatie 19 on teollisuudelle ja työmatkaliikenteelle tärkeä tie Etelä-Pohjanmaalla ja sillä on myös valtakunnallista merkitystä. Hanke on ollut pohjalaisen edunvalvonnan piirissä jo pitkään ja suunnitelmat ovat valmiina. Työ voidaan aloittaa pikaisesti, Sankelo toteaa.

Kauhavalainen kansanedustaja korostaa, että työ valtatien 19 edunvalvonnan osalta ei pääty ensimmäiseen vaiheeseen.

– Koko maakunnan kannalta on tärkeää, että valtatien 19 kehittäminen jatkuu Kauhavan suuntaan. Yhteysvälin Lapua-Kauhava välityskykyä on parannettava liikennemäärien mukaiseksi ja uusia liikennejärjestelyjä tarvitaan Kauhavan sisääntulotien kohdalla sekä Alahärmässä, Sankelo linjaa.

– Tämä päätös on kuitenkin merkittävä askel valtatien 19 kehitystyössä. Laaja vaikuttajajoukko on saanut aikaan hyvän tuloksen, Sankelo päättää.

Jaa artikkeli