Sankelo Euroopan parlamenttiin 2024

Olen ehdolla kevään europarlamenttivaaleissa. Mielestäni Kokoomuksen EPP-ryhmän toimintaan tarvitaan uutta ryhtiä. On tärkeää, että Kokoomuksen kaikki europarlamentaarikot toimivat linjassa Suomen Kokoomuksen tavoitteiden kanssa. Se lisää vaikuttavuutta. 

EU:n on katsottava ikkunasta ulos ja parannettava energiaomavaraisuuttaan sekä huolehdittava energian kohtuuhintaisuudesta. Yhteisen maatalouspolitiikan keskiössä on oltava ruuantuotanto ja kannattavaa maataloutta on voitava harjoittaa koko EU:n alueella. Metsäpolitiikassa on tärkeää, että päätösvalta pysyy kansallisissa käsissä. Tällä on erityinen merkitys Suomelle, joka on yli 70 prosentillaan Euroopan unionin metsäisin maa.

Kampanjan valmistelut ovat käynnistyneet. Tule mukaan kampanjatiimiini. 

Liity tästä eurovaalitiimiini

Kampanjatiimini puheenjohtajana toimii varapuhemies Paula Risikko ja varapuheenjohtajana maa- ja metsätalousministerinä toiminut Jari Koskinen Hämeenlinnasta. Vaalipäälliköksi on kutsuttu Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja Jesse Luhtalan.

Kampanjatiimiin ovat jo liittyneet myös kansanedustajat Markku Eestilä Iisalmesta, Janne Heikkinen Oulusta, Janne Jukkola Kokkolasta, Atte Kaleva Helsingistä, Pia Kauma Espoosta, Marko Kilpi Kuopiosta ja Teemu Kinnari Hollolasta, Milla Lahdenperä Taivassalosta sekä ex-kansanedustajat Kalle Jokinen Hämeenlinnan Lammilta, Heikki Koskinen Vaasasta, Pertti Mäki-Hakola Seinäjoelta, Tapani Mörttinen Kärkölästä, Heikki A. Ollila Kangasalalta, Petri Pihlajaniemi Kristiinnankaupungista, Eero Suutari Kajaanista ja Raimo Vistbacka Alajärveltä.

Lahjoita eurovaalikampanjaani

Auta vaalikampanjaani tukemalla taloudellisesti ja näin autat minua pääsemään europarlamenttiin. Eurovaalien lahjoitussääntöjen mukaan yksittäinen tukija voi lahjoittaa enintään 10 000 euroa. Mikäli lahjoitus ylittää 1 500 euroa, tukijan nimi ja summa tulee ilmoittaa.

Lahjoita tilisiirtona

Eteenpäin Pohjanmaa on kampanjan tukiyhdistys, jonka kautta eurovaalikampanjaan lahjoitetut varat käytetään lyhentämättömänä eurovaalikampanjaan.

Saaja: Eteenpäin Pohjanmaa

Tilinumero: FI93 4744 0010 0364 35

Lahjoita Mobile Paylla

MobilePaylla numeroon: 92751

Saajana Pohjanmaan Kokoomus ry – Lahjoitukset käytetään lyhentämättönä eurovaalikampanjaan.