Janne

Olen toiminut monissa tehtävissä Kokoomuksessa. Pohjanmaan kokoomuspiirin puheenjohtajana, puoluevaltuuston varapuheenjohtajana sekä kolme kautta Kansallisen Kokoomuksen varapuheenjohtajana. Tällä hetkellä hoidan Kokoomuksen maaseutuvaltuuskunnan puheenjohtajan tehtävää.  Eduskunnassa olin kaudella 2011-2015 maa- ja metsätalousvaliokunnassa, liikenne- ja viestintävaliokunnassa sekä valtiovarainvaliokunnan liikenne- ja maatalousjaostoissa. Tällä hetkellä olen 1. varakansanedustaja Vaasan vaalipiirissä.

Kauhavalla aloitin kaupunginvaltuuston puheenjohtajana kesällä 2017 kuntavaalien jälkeen.. Aikaisemmin toimin kaksi kautta Vaasan kaupunginvaltuustossa kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana.

Työurani aloitin toimimalla 11 vuotta yläkoulun lehtorina ja erityisluokanopettajana. Sen jälkeen siirryin seitsemäksi vuodeksi koulutoimenjohtajan ja erityisopetuksen rehtorin tehtäviin.

Eduskuntakauden 2011-2015 jälkeen siirryin Vapo Oy:n sidosryhmäjohtajaksi. Tehtäväni on edesauttaa yhtiön cleantech- ja biotaloushankkeita ja edistää kotimaisten polttoaineiden käyttöä, työllistävyyttä ja Suomen energiaomavaraisuuden kohottamista. On kunnia tehdä työtä, jolla on tarkoitus.

Kotitilani Fränti-Siltamäki, jota viljelen, sijaitsee Kauhavan Kortesjärvellä. Tilalla tuotetaan sopimus-Timoteita, ohraa ja kauraa.

Close Menu