Janne

Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri. Raumalla ja  Turussa suorittamieni opiskelujen jälkeen aloitin työurani Pohjanmaalla. Olen toiminut yhteensä 11 vuotta yläkoulun lehtorina ja erityisluokanopettajana. Sen jälkeen siirryin seitsemäksi vuodeksi koulutoimenjohtajan ja erityisopetuksen rehtorin tehtäviin.

Eduskuntaan nousin vuonna 2011. Eduskunnassa toimin kaudella 2011-2015 maa- ja metsätalousvaliokunnassa, liikenne- ja viestintävaliokunnassa sekä valtiovarainvaliokunnan liikenne- ja maatalousjaostoissa.  Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa jatkopaikka Arkadianmäellä jäi harmittavasti 16 äänen päähän. Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa sain pohjalaisilta jälleen valtakirjan  jatkaa kansanedustajan työtä

Syksyllä 2015 siirryin energiateollisuuden palvelukseen Vapo Oy:n sidosryhmäjohtajaksi. Tehtäväni yhtiössä oli edesauttaa yhtiön cleantech- ja biotaloushankkeita sekä edistää kotimaisten polttoaineiden käyttöä, työllistävyyttä ja Suomen energiaomavaraisuuden kohottamista. 

Kotitilani Fränti-Siltamäki, jota viljelen, sijaitsee Kauhavan Kortesjärvellä Fräntilän kylässä. Tilalla on menossa 9.sukupolvi, joten perinteitä riittää ylläpidettäväksi. Tuotannossa on  nykyään sopimus-Timoteita, ohraa ja kauraa.

Olen toiminut monissa tehtävissä Kokoomuksessa: Pohjanmaan kokoomuspiirin puheenjohtajana, puoluevaltuuston varapuheenjohtajana sekä kolme kautta Kokoomuksen varapuheenjohtajana vuosina 2012-2018. Tällä hetkellä hoidan Kokoomuksen maaseutuvaltuuskunnan puheenjohtajan tehtävää. 

Kauhavan kaupunginvaltuuston puheenjohtajana aloitin kesällä 2017. Aikaisemmin olen toiminut Vaasan kaupunginvaltuustossa kaksi kautta kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana

 

KTyöurani aloitin toimimalla 11 vuotta yläkoulun lehtorina ja erityisluokanopettajana. Sen jälkeen siirryin seitsemäksi vuodeksi koulutoimenjohtajan ja erityisopetuksen rehtorin tehtäviin.altuuston varapuheenjohtajana sekä kolme kautta Kansallisen Kokoomuksen varapuheenjohtajana. Tällä hetkellä hoidan Kokoomuksen maaseutuvaltuuskunnan puheenjohtajan tehtävää. 

Kauhavalla aloitin kaupunginvaltuuston puheenjohtajana kesällä 2017 kuntavaalien jälkeen.. Aikaisemmin toimin kaksi kautta Vaasan kaupunginvaltuustossa kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana.

Eduskuntakauden 2011-2015 jälkeen siirryin Vapo Oy:n sidosryhmäjohtajaksi. Tehtäväni on edesauttaa yhtiön cleantech- ja biotaloushankkeita ja edistää kotimaisten polttoaineiden käyttöä, työllistävyyttä ja Suomen energiaomavaraisuuden kohottamista. On kunnia tehdä työtä, jolla on tarkoitus.

Kotitilani Fränti-Siltamäki, jota viljelen, sijaitsee Ka

Close Menu