Jannesta sanottua

Kokoomuksen pärjääminen edellyttää kykyä lukea politiikan ennusmerkkejä oikein. Jannelle on kehittynyt polittinen hoksnokka, jota puolue tarvitsee päätöksentekonsa tueksi. Jannen tilannearviot ovat persoonallisia ja perusteellisia.

Ben Zyskowicz

 

 

Jannella on kyky nähdä poliittisissa kehitysilmiöissä olennainen. Se on paitsi tärkeä niin myös harvinainen ominaisuus. Muuten asiat eivät mene oikeaan suuntaan isänmaan kannalta. 

Ilkka Kanerva

 

 

On ollut ilo tehdä yhteistyötä Jannen kanssa erilaisissa politiikan tehtävissä. Arvostan hänen taitoaan kuunnella muiden näkemyksiä. Jannella on huumori hallussa ja arvot kohdallaan.

Anne-Mari Virolainen

 

 

Kyllähän Janne on on ollut aina sellainen luotettava, järkevä, toimeentarttuva ja käytännönläheinen tekijä. Jannen taidot ovat vahvuus kun neuvotellaan esimerkiksi Euroopan Unionin energialinjauksista tai yhteisen maatalouspolitiikan uudistuksista.

Henna Virkkunen

 

 

Hyvällä päättäjällä on tärkeää olla laaja näkemys koko maan asioihin. Janne tuntee Suomen eri maakuntien olosuhteet ja ymmärtää niiden vahvuudet.

Heikki Autto

 

Satakunnassa nostetaan korkealle Jannen sitoutuminen työhönsä. Tämä näkyy poliittisten linjausten lisäksi hänen läsnäolonaan ympäri Suomea. Janne on aina löytänyt aikaa isoihin ja pieniin tilaisuuksiin ja ollut kokoomuksen järjestöväen käytettävissä. Olemme tottuneet luottamaan Janneen siitä syystä, että hän tekee minkä lupaa.

Satakunnan Kokoomuksen puheenjohtaja Satu Hatanpää

 

Keski-Suomessa arvostetaan Jannen osaamista lainsäädäntötyössä, koulutus- ja energiapolitiikassa sekä maa- metsätalousasioiden hoidossa. Puolueessa tarvitaan jatkuvuutta ja ymmärrystä politiikan monialaisuudesta. Janne kykenee luomaan toimintastrategiaa uusiin tilanteisiin. Tämä korostuu nyt, kun Kokoomus valmistautuu seuraaviin eduskuntavaaleihin ja rakentaa vaalitavoitteitaan

Keski-Suomen Kokoomuksen puheenjohtaja Lotta Ahola