Kokemusta Kokoomuksesta

Kansanliikkeellä eteenpäin

100-vuotta täyttävä Kansallinen Kokoomus on läpileikkaus meistä suomalaisista. Maailma ympärillämme muuttuu. Suomen paikka on jatkossakin Euroopan Unionin aktiivisena toimijana. Politiikan toimintamallit ja keinot pitää päivittää aina ajan henkeen, mutta arvomme pysyvät. Suomalaiset tarvitsevat jatkossa vakaata, vahvaa Kokoomusta, joka huolehtii isänmaan elinvoimasta, sivistyksestä ja turvallisuudesta seuraavatkin 100 vuotta.


Kenttämies


Kokoomuksen peruskivi on järjestötyö. Sitä tehdään eri puolilla Suomea pääsääntöisesti kaukana salamavalojen loisteesta. Janne tunnetaan siitä, että hän tulee paikalle kun kutsutaan. Oli sitten kyseessä iso tai pieni paikkakunta, missä päin Suomea tahansa. Puoluetoiminnan peruskiveä, järjestöä, Kokoomus tarvitsee tulevaisuudessa enemmän kuin koskaan. Kenttämies on valmiina palvelukseenne.


Kansanmies


Janne on toiminut pitkään kokoomuksen eri tehtävissä: kansanedustajana, kokoomuksen varapuheenjohtajana, maaseutuvaltuuskunnan puheenjohtajana ja kuntaliiton hallituksen jäsenenä. Lisäksi hänellä on pitkä kuntapolitiikan kokemus Vaasasta ja Kauhavalta.
Politiikan laineet lyövät välillä Kokoomuksenkin rantaan. Nyt tarvitaan kokemusta ja jatkuvuutta. Janne tunnetaan helposti lähestyttävänä kansanmiehenä, jolla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Janne on myös taitava yhteisymmärryksen rakentaja politiikan monimutkaisissa tilanteissa.


Rohkea päättäjä


Kokoomuslaiset tuntevat Jannen ”puu- ja heinäosaston päällikkönä”. Hänen asiantuntemukseensa puolue luottaa alueellisiin ja maa- ja metsätalouteen liittyvissä kysymyksissä. Pitkä opettaja ja rehtoritausta tuo myös vahvaa näkemystä koulutukseen ja nuoriin. Nykyisessä työssään Janne on suomalaisen energiapolitiikan näköalapaikalla. Pitkäjänteisyyttä ja malttia tarvitaan sinnekin. Jannella on kyky nähdä poliittisia kehityssuuntia. Se on paitsi tärkeä, myös harvinainen ominaisuus.

”Kokoomus näyttää Suomelle suuntaa. Tie vie eteenpäin. ”

Close Menu