KANSANMIES - KANSANLIIKE

Kansanliikkeellä eteenpäin

100-vuotta täyttänyt Kansallinen Kokoomus on läpileikkaus meistä suomalaisista. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta Suomen paikka on jatkossakin Euroopan Unionin aktiivisena toimijana. Politiikan toimintamallit ja keinot pitää päivittää aina ajan henkeen, arvomme pysyvät. Suomalaiset tarvitsevat jatkossa vakaata, vahvaa Kokoomusta, joka huolehtii isänmaan elinvoimasta, sivistyksestä ja turvallisuudesta seuraavatkin 100 vuotta.

Kenttämies

Kokoomuksen peruskivi on järjestötyö. Sitä tehdään eri puolilla Suomea pääsääntöisesti kaukana salamavalojen loisteesta. Janne tunnetaan poliitikkona siitä, että hän tulee paikalle kun kutsutaan. Oli sitten kyseessä iso tai pieni paikkakunta, missä päin Suomea tahansa. Puoluetoiminnan peruskiveä, järjestöä tarvitaan tulevaisuudessa enemmän kuin koskaan. Toimintatapoja tulee uudistaa.  Kenttämies on valmiina palvelukseenne.

Kansanmies

Janne on toiminut pitkään kokoomuksen eri tehtävissä: kansanedustajana, kokoomuksen varapuheenjohtajana, maaseutuvaltuuskunnan puheenjohtajana ja kuntaliiton hallituksen jäsenenä. Lisäksi hänellä on pitkä kuntapolitiikan kokemus Vaasasta ja Kauhavalta.
Politiikan laineet lyövät välillä Kokoomuksenkin rantaan. Nyt tarvitaan eduskunnassa ja kokoomuksen eduskuntaryhmässä kokemusta ja jatkuvuutta. Janne tunnetaan helposti lähestyttävänä kansanmiehenä, jolla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Janne on myös taitava yhteisymmärryksen rakentaja valtakunnanpolitiikan monimutkaisissa tilanteissa .

Rohkea päättäjä

Kokoomuslaiset tuntevat Jannen ”puu- ja heinäosaston päällikkönä”. Hänen asiantuntemukseensa puolue luottaa alueellisiin ja maa- ja metsätalouteen liittyvissä kysymyksissä. Pitkä opettaja ja rehtoritausta tuo myös vahvaa näkemystä koulutukseen ja nuoriin. Nykyisessä työssään Janne on suomalaisen energiapolitiikan näköalapaikalla. Pitkäjänteisyyttä ja malttia tarvitaan sinnekin. Jannella on kyky nähdä poliittisia kehityssuuntia. Se on paitsi tärkeä, myös harvinainen ominaisuus

”Kokoomus näyttää Suomelle suuntaa. Tie vie eteenpäin. ”

Close Menu